Ако забележите празна пластмасова бутилка между гумата на автомобила и калника, бъдете много внимателни.
Крадците са измислили нов начин за кражба.
В какво се състои фокусът? Престъпниците предварително си избират автомобил и слагат до гумата му обикновена празна пластмасова бутилка. Важният момент: тя се закрепя именно от страната на пътниците, пише svobodnazona.com.
Какво се случва после? Нищо неподозиращия за това шофьор се качва в колата си, отваря вратата и сяда зад волана. Когато гумите започнат да се въртят се разнася оглушително тропане – именно от пластмасовата бутилка.Топ охранител разкри най-слабото място на жилището ни: Ето къде е входната врата за крадцитеПо думите на представителя на охранителна фирма Ивайло Христов, част от новостите при крадците са, ч…Jul 23 2018skafeto.com

Гръмкият и странен звук, наподобяващ лек взрив, плаши шофьора. Така че той бавно излиза от колата и се разхожда около нея, за да види какво се е случило.
Съгласете се, че малцина в подобна екстремна ситуация ще затворят вратата и ще извадят ключа. Точно затова, докато шофьорът се намира около вратите на пътниците, за престъпника остава само бързо да стигне до мястото му и да запали колата.
Както виждате, нищо сложно. Затова се старайте винаги да огледате автомобила от всички страни, а напускайки салона, да изключите двигателя и да извадите ключа от контакта. Безопасността преди всичко! Обаждане в най-близкото поделение на полицията пък може да допринесе за разкриването на бандитите на самото местопрестъпление.Внимание! Нов хит сред крадците: Не е за вярване по какво набелязват апартаментите, които ще ударятБандитите набелязват кой апартамент да оберат по новата изолация. Това е най-новият хит сред крадцит…Jun 21 2018skafeto.com

loading...