Марта Вачкова

Често след успешен сериал актьорите, превъплътили се на екрана в любими герои, са бъркани от зрителите и в реалния живот. И до днес големият Васил Михайлов е припознаван по улиците като легендарния Капитан Петко войвода. Нещо подобно напоследък изживява и Марта Вачкова.Ето къде е поканен Юлиян Вергов след „Откраднат живот“Един от българските актьори, по които въздишат много жени, е Юлиан Вергов, който съвсем доскоро имах…Apr 23 2019skafeto.com

Да облече униформа на медицинска сестра, но не само пред камерата за „Откраднат живот“, а и в реалния живот. Такова предложение е получила Марта Вачкова от голяма болница във Варна. Комедийната актриса разкрива, че все по-често хората по улицата се припознават в героинята й – сестра Магда Жекова.

Нещо повече – когато прекрачи прага на лечебно заведение, хората в него се обръщат към нея с „Колежке“, пише „Монитор“. „Най-близките ни семейни приятели също са лекари. Откакто съм сестра Жекова непрекъснато получавам покани от различни лечебни заведения. Това са съвсем сериозни предложения“, намигна Вачкова пред Нова тв.

Един от най-изненадващите й моменти на сета на „Откраднат живот“ пък бил по време на сцена с любимеца на публиката доц. Банков, в чиято престилка до скоро се разхождаше Юлиан Вергов.
„Аз му се карам заради това, че флиртува с всички сестри в болницата, а той изведнъж ме целува, нещо което изобщо не беше написано в сценария.

И какво мислите направи сестра Жекова – просто си оправи косата пред огледалото и се усмихна. Така го беше замислил Юлиан, да ме шокира по такъв начин, че и самата сестра Жекова да си каже: „Виждаш ли, и теб да беше подгонил, щеше да му се дадеш“, разкри още актрисата.Ето каква е причината за самоубийството на Ина Фотева от „Откраднат живот“Един от най-гледаните и обичани български сериали е медицинската продукция „Откраднат живот“, която …Apr 18 2019skafeto.com


loading...