венета райкова болница папараци

Тази година е стартирала лошо за здравето на телевизионната водеща на „Папараци“. Причината за лошото здраве се е дължало на тежката бъбречна криза, която откарва Венета Райкова директно за изследвания в болница „Аджибадем“ („Токуда”), съобщава вестник „Уикенд”.

В неделя следобяд, сам-самичка блондинката пристигна със сребристото си беемве, което остави на паркинга на болничния комплекс. Присвита на две, водещата влезе в сградата, отби се през регистратурата и се качи в спешния кабинет. Небрежното й облекло – черен анцунг и червена пухенка отгоре, издаваха, че Венета по спешност се е облякла на две, на три, за да отиде на преглед.

Няколко минути по-късно с документи в ръка тя се отправи към отделението за образна диагностика. Венета изчака няколко минути реда си встрани от останалите пациенти и влезе за снимка на бъбреците. След това извади джиесема си и телефонира. „Сега бях на скенер. Имам камъка и в двата бъбрека”, оплака се водещата на „Папараци”. После пристъпвайки едва-едва заради силните болки в кръста се запъти към урологията, за да й предпишат лечение.

Вероятно простуда през последните мразовити дни е отключила бъбречните проблеми на Райкова. Малко преди старта на новия телевизионен сезон Венета бе тръшната от грип. „Лежа си болна, няма кой един чай да ми направи… Като няма чай, на класациите се радвам”, ожали се Венета, изтъквайки, че последната й книга не пуска вече 2 месеца първото място за най-продавани издания у нас.

loading...