Журналистката Венета Райкова взе отношение по най-горещата тема в медийните среди от последните дни – свалянето на „Шоуто на Слави“ от екран в понеделник и последвалите горещи дискусии, коментари и обвинения в налагане на цензура. Тя определи като смешен плача по свободата на словото в България и категорично заяви, че такава у нас няма. В профила си във Фейсбук тя се аргументира, като отново припомни най-голямата си професионална и лична драма – съдебното дело, в което журналистът Юксел Кадриев я осъди да му плати обезщетение от 30 000 лева. Това стана, след като Райкова покани в студиото на телевизионното си предаване „Горещо“ бившата му съпруга, която разказа подробности от съвместния си живот с Юксел Кадриев.ЧЕРНА ВЕСТ Я СРИНА СЪС ЗЕМЯТА! ТОП ЖУРНАЛИСТ РАЗПЛАКА ВЕНЕТА РАЙКОВА, ОСТАВЯ Я БЕЗ ДОМ И ПУКНАТА ПАРА…Злокобна новина е научила днес телевизионната водеща Венета Райкова. Тя е била шокирана, когато е по…Dec 9 2016skafeto.com

„Той ме осъди заради думите на бившата си съпруга“, припомни Венета Райкова и уточни, че на първа инстанция е била оправдана, на втора – осъдена, а искането й от декември делото да се гледа от ВКС все още няма последствия.

Тя разкри, че дължимата сума е набъбнала заради лихвите, а апартаментът й още е под възбрана, но никоя телевизия не е посмяла да я покани, за да разкаже за проблемите си. „Страх и цензура са сковали телевизиите и хората, които работят там, това е истината. Днес ни цензурират, съдят, а утре ще ни бият и… и пак ще си мълчим!“, завършва гневния си коментар Венета Райкова.


loading...