Жесток удар нанесе Венета Райкова по Слави Трифонов. Журналистката се похвали, че предаването, на което е водеща, бие с много по рейтинг шоуто на Дългия, пише вестник „България днес“.
„Папараци“ е на второ място в цялата страна след „Фермата“, оповести радостната новина Райкова.
Това е пореден удар по амбициите на Слави да възроди предаването си. Въпреки че неговото шоу е всеки делничен ден, рейтингът му пада и шоуто затъва.На старта на ТВ сезона: Голямата конкуренция се връща със Слави Трифонов, Рачков и Мария, БНТ – като новаКрай на повторенията на сериали и откъси с уж най-интересното от минали вече предавания! Есенният те…Sep 4 2018skafeto.com

В същото време стана ясно, че горещата бразилка Барбара Виторелли ще раздвижи кръвта на Шоумен номер 1 на България Слави Трифонов в предаването му на 9 октомври. За това съобщи вестник „Марица“.
Дългия е поканил в Барбара, която е Мис Бразилия`2017 и Miss Global`2017, да му гостува в шоуто и да разкаже за кариерата си на модел. Предвид факта, че е ценител на женските прелести обаче, не е изключено Слави да е хвърлил око на девойката още преди уговорката за участието й в шоуто, гадаят зрители.
Венета Райкова удря Дългия по рейтинга: Водещата нанесе жесток удар на Слави ТрифоновКрай на комбината: Криско забил нож в гърба на Слави Трифонов заради най-лютия враг на Дългия?По всичко личи, че комбината между певеца Криско и водещия Слави Трифонов е приключила бързо-бързо.
Aug 29 2018skafeto.com

loading...