https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Близо два месеца Веселин Маринов не се чувствал добре и почти не напускал дома си. Естрадният певец изпаднал в емоционална дупка след последователната загуба на родния си баща, а след това и на духовния си наставник и дългогодишен приятел – Тончо Русев.

Двамата починаха през няколко дни, а трубадурът от Полски Тръмбеш нямал необходимото време да преодолее мъката и да продължи напред. Изведнъж Веско изгубил всякаква мотивация за работа и живот, а това наложило да бъдат отменени серия негови концерти из България. Той не се чувствал в кондиция да се появи пред публика, а феновете му останали разочаровани от пропадането на изявите. Въпреки това Маринов им обещал да ги компенсира с нови дати за събитията, защото залите, в които щял да пее, били напълно разпродадени месеци преди концертите.

Скърбящият певец отказвал да се храни, а камо ли да репетира, затова се затворил в дома си и връщал мъчително лентата назад.Големият Емил Димитров остава без музей: Ето какво провали тази чудесна инициатива на сина на легендарния певецЕмил Димитров-син се отказва от идеята да направи музей, посветен на легендарния си баща.
„С годинит…
Apr 16 2018skafeto.com

Известно успокоение му носел фактът, че все пак успял да се сбогува и с татко си, и с Тончо Русев. При баща си бил вечерта преди да издъхне. Посетили го заедно с неговата дъщеря, а последните заръки, които болният старец оставил на сина си, били да се грижи за лимоновото дръвче в двора им, което отглеждал повече от 20 години. Пенсионерът съжалявал, че тази година нямало да успее да посади доматите си, но в последните си мигове бил доволен, че синът му е намерил време да бъде до него. Веско нямал намерение да продава родната си къща в Полски Тръмбеш, защото знаел, че това би наранило баща му.

Все още нямал сили да отиде там, да огледа вещите на татко си и да реши какво да прави с тях, но бил категоричен, че някой ден и той ще се прибере край бащиното огнище, за да изкара старините си.

Маринов не успял да се сбогува с Тончо Русев в последните му дни, но бил сред малкото външни лица, които лекарите пускали на свиждания при композитора, докато лежал в болница. Преди това всяка седмица поне веднъж гостувал в дома му, тъй като в последните няколко години Русев бе трудно подвижен и излизаше от къщи само за да присъства на големите концерти на Веско.

Неотлъчно до певеца в най-тежкия му период досега била последната му приятелка Веселина, с която живеят заедно от началото на 2018-а. Тя и дъщеря му му вдъхвали сили отново да се изправи на крака и да не се отказва от музиката, както той обмислял да постъпи.
Скръбна вест: Внезапно почина любим български певец, който възпя градския транспорт у нас. Поклон!Черна вест потопи в скръб музикалните среди. Отиде си Божидар Масларски, който ще остане в историята…Oct 3 2017skafeto.com


loading...