Силният човек на „Позитано“ 20 Корнелия Нинова заведе сина си Рафаел на Петрова нива в събота вечер, видяха читатели на „24 часа“. Соцлидерката бе на честванията на 115 г. от Илинденско-Преображенското въстание.
25-годишният Рафаел е в България във ваканция. Откакто се е прибрал, не се отделя от майка си, разкриха запознати. Той се занимава с финансово инженерство и работи в САЩ.
Младежът беше с Нинова и на традиционния червен събор на Бузлуджа в края на юли. Придружава я и на срещите й из страната, при които лидерката на БСП участва в обсъждането на червената „Визия за България“.
Вижте Корнелия Нинова и сина й на Петрова нива: Откакто се прибрал от САЩ, Рафаел не се отделял от майка си

Междувременно Корнелия Нинова се обърна към премиера Бойко Борисов, като го призова да не лъже българските данъкоплатци за случая „Олимпик“.
„Твърдите, че ако държавата се намеси и плати на пострадалите от фалита на застрахователното дружество „Олимпик“, това ще бъде от парите на всеки български данъкоплатец. Това е лъжа„, написа Нинова в своята страница във Facebook.
Лидерът на БСП упрекна премиера, че той или не познава материята, или се опитва да настройва едни българи срещу други.
„Средствата в гаранционния фонд не се събират от нашите данъци. Те са вноски от самите застрахователни дружества (включително “Олимпик”) именно като гаранция за такива случаи“, пише още Нинова.Ламбо и Елена Йончева на море тайно от Нинова: Крият се от лидерката, която искаше да забрани ваканцията на НСТайно ще ходят на море депутатите от БСП тази година, съобщи „Ретро”. Дори знакови фигури като Стефа…Jul 17 2018skafeto.com

В Стара Загора Бойко Борисов обяви, че ще бъдат положени всички усилия да се помогне, до колкото позволява законът, на клиентите на кипърската застрахователна компания, която е в ликвидация.
Още в понеделник премиерът ще свика среща с финансовия министър Владислав Горанов и ръководството на Комисията за финансов надзор, за да обсъдят ситуацията и да предложат на българските евродепутати да направят законови предложения в европейското законодателство.
„Така или иначе това би било опасен инцидент – ние ще им помогнем с юристи и с каквото можем, доколкото позволява законът. Когато стане нещо, искаме държавата да помогне. Само че държавата е на данъкоплатеца и когато кажем, че държавата трябва да помогне, това означава, че всеки от нас отделя от данъците си за тази сфера“, добави още Борисов, цитиран от правителствената информационна служба.
Източник 24chasa.bg и dnes.bgБСП на бунт срещу Румен Радев: Наричат президента и жена му „Семейство Адамс“, Йончева насъсквала НиноваВ БСП назрява същински бунт срещу президента. Червените са страшно разгневени на Румен Радев и най-в…Jul 16 2018skafeto.com

loading...