котките

Котките е сред най-дълго задържалите се мюзикъли, които милионите хора минали през легендарния Бродуей са имали щастието да гледат. Мюзикълът е преведен на повече от 20 езика по целия свят, а от създаването си до днес е генерирал повече от 340 милиона долара, пише news.bg.

37 години след премиерата си на Бродуей, „Котките“ на сър Андрю Лойд Уебър, ще оживее отново и на големия екран. Новата филмова адаптация ще бъде режисирана от Том Хоупър.

Докато тийзърът, който видяхме по-рано тази седмица, беше съсредоточен основно върху ролите на актьори като Тейлър Суифт, Идрис Елба и Джеймс Кордън, от новото видео сега придобиваме повече и по-голяма представа за това какво ни очаква.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Cats the Movie (@catsmovie) на

Виждаме Дженифър Хъдсън в главната роля на ГризабелаДжуди Денч, която ще играе Старият Дойтерноми (старшия котарак в бандата), Идрис Елба в ролята на Макавити, Джеймс Кордън като Бъстъфър Джоунс, Джейсън ДерулоРъм Тъм Тигърсър Иън Маккелън – Гъс Театралната котка, а Лори Дейвидсън ще видим като Мистър Мистъфийлс. Тейлър Суифт пък ще бъде хитрата и съблазнителна котка Бомбалурина, целяща да бъде винаги център на вниманието.

От първия трейлър най-вече впечатление прави невероятната и грациозна Гризабела и нейното изпълнение на едно от най-запомнящите се песни в мюзикъла – „Memory“.

Най-очакваните кинопремиери през юлиАко се чудите къде да отидете, за да се разнообразите през Юли месец, но до отпуската има още дни, е…Jul 6 2019skafeto.com

loading...