Владислав Горанов нап

„Имаме достатъчно пари от самия бюджет и няма да се наложи дофинансиране на системата“. Така финансовият министър Владислав Горанов отговори на въпрос дали можем да платим глобата, наложена на НАП от хакерската атака, довела до изтичането на данни на над 5 млн. българи през юли, пише news.bg.

Коментарът си той направи, след като взе участие в официалното откриване на първата мина у нас от 40 години – рудник „Ада тепе“ в Крумовград от канадската компания.

Горанов увери, че няма да има орязване на заплати и бонуси, тъй като от гледна точка на бюджета изплащането на глобата представлява нетна операция. По думите на Горанов изплащането на глобата ще се отрази на съдбата на тези терористи, които са атакували системата.
Охолният живот на шефа на хакерската фирма Иван ТодоровШефът на хакерската фирма – Иван Тодоров, бе задържан на софийското летище във вторник, след като ка…Aug 3 2019skafeto.com

Владислав Горанов отрече да има повече кадрови промени в НАП, тъй като до настоящия момент били направени достатъчно такива. „Имаше две оставки на тези, които отговаряха за ИТ сигурността“, лаконичен беше Горанов.
Може ли да бъдат хакнати пръскачките пред парламента? (ОБЗОР)Възможно ли е да понамокрят българските депутати на път за работа ако пръскачките, с които се полива…Aug 1 2019skafeto.com

След отговора на журналистическия въпрос премиерът Бойко Борисов се ядоса и заяви, че вместо да се пусне материал довечера за един милиард инвестиция, каквато е направена в „Ада Тепе“, Крумовград, медиите щели да говорят други теми.
5 милиона българи сменят лични карти през ноемвриОколо 5 милиона българи ще трябва да сменят личните си карти в най-бързи срокове заради безпрецедент…Aug 17 2019skafeto.com

loading...