Владо Пенев и Марта Вачкова не крият, че са възродили студентската си любов, и от няколко месеца дори живеят под един покрив в китна къщурка в Етрополския Балкан. Това обаче не било достатъчно сериозна крачка за екранния проф. Асен Цонев от „Откраднат живот“ и той имал намерение да изненада половинката си с годежен пръстен в най-скоро време, съобщава вестник „Ретро“. Тъй като двамата веднъж били на косъм от сватба и пропуснали момента, сега актьорът искал да се реваншира на вечната си любов Марта.
Сърцето на актрисата е отдадено на Пенев вече повече от 3 десетилетия. Любовта им пламнала из кулоарите на ВИТИЗ. Състудентите не само че били гаджета, но и едва не минали под венчило.Вдовицата на Илия Павлов Дарина потопи в лукс Марта Вачкова – ето къде я заведе на авантаМарта Вачкова се уреди с морска почивка на аванта. Сестра Жекова от „Откраднат живот“ се е настанила…Jul 19 2018skafeto.com

Към него се опитвал да тласне младите и самият Григор Вачков, който много харесвал избраника на дъщеря си. Бащата на Марта, обичаният от мало и голямо Григор Вачков, виждал идеалния зет в лицето на красивия, малко свенлив и много добродушен млад актьор Владо Пенев. Толкова се привързал към него, че тайно от младите телефонирал на евентуалните сватове и поискал да се запознае с тях. Поканил ги на гости.
Пенев остава без баща невръстен, израства между четири жени – майка си, баба си, сестра си и леля си. „Баща ми го обожаваше, душата си даваше за него. Владо казваше, че първият му мъжки контакт със зрял човек, който го е допуснал до себе си, е с баща ми”, разкрива Марта.

Пред майката и сестрата на Владо Гришата Вачков въздъхнал, че момчето даже е прекалено кротко и възпитано, за разлика от всички други колеги на Мартина, които били джаста-праста.
Мартина признава, че заради своята младежка неопитност не е оценила подобаващо всеотдайността в чувствата на своя тогавашен партньор. „Той правеше за мен всичко, но тогава аз си казах – животът е пред мен, кой знае колко по-готини ще срещна! Влюбих се в един музикант. И до днес всичките несполуки Бог ми ги връща затова, че не се оженихме. Мислех, че ще се върна пред него, казвах му: „Чакай ме, изчакай малко, времето е пред нас!“. Той ме чакаше, а аз се върнах след близо 30 години“, споделя Марта.Марта Вачкова най-сетне се втали със зверска диета! Тайната й за свалянето на 15 килограма е разкритаМакар че актрисата Марта Вачкова винаги е проявявала чувство за хумор по отношение на закръглените с…Nov 20 2017skafeto.com

loading...