Бояна Игова авто измама

Жена е станала жертва на авто измама в София, като гологлави типове са я изнудвали за пари в столичния квартал „Слатина“. Бяхме на детски рожден ден. Точно в 8 часа излязохме и тогава видях, че колата ми е заобиколена от няколко души. Така подема разказа си преподавателката по философия на спорта в НСА Бояна Игова.

„Те твърдяха, че съм разбила колата им. Избрах това място, именно защото нямаше коли, когато спирах. Показаха ми съвсем малка драскотина, която била щета от моя автомобил на техния“ заяви преподавателката.

„Казах им, че ще подпиша двустранен протокол, и че по законен начин ще си вземат парите от застраховката ми. Те обаче казаха, че искат парите моментално и това е скъп автомобил. Показаха ми поне десетина снимки, на които по същия начин уж някаква кола ги е ударила. Продължиха да ми искат 300 лева“, добавя брюнетката.Жена е мозъкът и спонсорът на БГ бандата, извършила безпрецедентната за цяла Европа измама с криптовалутиЖена е заподозряна като мозък на банда, задигнала виртуална валута на стойност 5 млн. лв., съобщава …Nov 29 2018skafeto.com

„Не ми даваха да си отида, блокираха улицата. Искаха да ми свалят огледалата на колата, да ми вземат чантата и други неща. Тогава се уплаших и извиках полиция. Застрахователи по-късно ме предупредиха, че пари на ръка не се дават, защото после следва изнудване и шантаж. Добре е хората да знаят, че когато се обаждат в полицията, трябва ясно да регламентират за какво точно става въпрос. При мен от 112 разбраха, че става въпрос за ПТП и изпратиха екип на КАТ, който доста се забави“, призна младата дама.

„Момчетата с бръснатите глави се държаха нагло с полицията, като дойде. Казаха им, че нямат правомощия да се произнасят по случая. Получих акт от КАТ. Те заявиха, че не виждат ПТП, защото колите са разделени, според другата страна също са мърдани. Заради снимките, които те са показали обаче, колата ми значи е мърдала“, каза Игова.

„Според застрахователи, като видят, че има столче в колата, си набелязват именно тези водачи. Обикновено на родителите не им се разправя заради малките деца и са по-склонни да платят, за да си тръгнат по-бързо“, завърши пострадалата преподавателка.Важно за пенсионерите: Експерт разкри измама, 16 000 бяха излъгани от системата, загубиха по 32 000 лева16 000 души са отложили пенсионирането си от 2015 г. насам, защото са чакали да падне таванът на пен…Oct 19 2018skafeto.com

loading...