Новини

Внимание! Нов хит сред крадците: Не е за вярване по какво набелязват апартаментите, които ще ударят

Внимание! Нов хит сред крадците: Не е за вярване по какво набелязват апартаментите, които ще ударят

Бандитите набелязват кой апартамент да оберат по новата изолация. Това е най-новият хит сред крадците в момента, разкриха от МВР пред „Телеграф“.
Друг знак, по който се ориентират бандитите, били кабелите за Интернет и току-що сменената дограма. По оперативни данни в момента в София действат 2-3 групи професионални обирджии. По морето пък в момента вършеели камериерки, които взимали само парите на туристите.
Крадците, които атакуват апартаментите, ги набелязват по новата изолация и дограма. Във всяка от бандите имало по един-двама души, които обикаляли кварталите и наблюдавали.Спасете се от крадците по празниците с тази елементарна аларма. Трябват ни само 2 чашиИдват празници и повечето от нас се стягат за почивка. Дали в България, дали в чужбина – четири почи…Apr 12 2017skafeto.com

На жаргон тези хора се наричат мунти, разказаха криминалисти. „Наблюдават и стърчащите кабели, които са за Интернет. Не пропускат скоро монтирани климатици. За тях интерес вече не представляват големите телевизори или други обемисти вещи, а само пари кеш и накити„, споделиха ченгетата.
По думите им крадците атакуват жилищата ни между 10 и 13 часа. Правят го по два начина – чрез разбиване на бравата или през дограмата.
Източник blitz.bgПрибира се съпругът и гледа жена му завързана за един стол със запушена уста. Жена, какво става? Крадци ли?Прибира се съпругът и гледа жена му завързана за един стол със запушена уста.
– Жена, какво става? К…
Mar 22 2018skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Шокираща снимка на директора на училището в село Оризаре Красимира Стоянова буквално взриви социалните мрежи.…
error: Съдържанието е защитено!