Лолова

Татяна Лолова не излиза от дома си без придружител, откакто съпругът й Славе се спомина преди 2 месеца, видяха фотографите на „Ретро“. Актрисата все още е съкрушена от загубата на мъжа си, с когото бяха семейство цели 55 години.
Роднините на комедиантката били разтревожени за нейното здраве и заради това се редували да я извеждат на разходка навън. Най-често тези функции поемал единият от двамата й внуци – Сава. Русокосият младеж взимал баба си от жилището й и я водел до разположения в близост до него търговски център, където тя посещавала хранителния хипермаркет, но от време на време се отбивала и до магазините за дрехи, най-често привлечена от шапките по манекените от витрините, които са нейна запазена марка и модна слабост.
Внукът на Татяна Лолова я гледа след смъртта на мъжа й
Внукът на Татяна Лолова я гледа след смъртта на мъжа й
Голямата ни актриса Йорданка Кузманова хвърли истинска бомба: Юрий Гагарин беше влюбен в мен!Първият космонавт Юрий Гагарин е бил влюбен в голямата българска актриса Йорданка Кузманова! Това се…Nov 1 2018skafeto.com

Въпреки че Лолова е сред родните артисти, които бяха възнаградени с пожизнени пенсии в размер на 700 лева, актрисата все пак пести всяко левче. Преди да подбере с какви продукти да зареди хладилника си, театралната легенда направи няколко празни обиколки в магазина, за да огледа кои стоки са на намаление и кои не.
Внукът й я следваше неотлъчно, тикайки пазарската количка, за да може баба му свободно да чете етикетите и да се информира за съдържанието на продуктите. Актрисата не пропусна да се възползва и от промоцията в магазина, като застана пред щанд, обслужван от две млади девойки, които й дадоха да дегустира ново питие. Лолова продължи шопинга с чаша в ръка и излезе от магазина с полупразни торби, които внукът й занесе до дома й. Макар да е все още в траур, театралната звезда е в добро здраве. Единствено не могла да се уварди от грипа, който я тръшнал чак след отшумяването на епидемията в столицата.Катето Евро с 5 бона заплата в БНТ: Актрисата измести Ути от екран, топ готвачът бесенКатето Евро ще се разписва срещу 5 хилядарки месечна заплата, за да върти черпака в ефира на БНТ. От…Jan 27 2019skafeto.com

loading...