Новини

В България стават чудеса! Болен обездвижен мъж на 40 години прохожда и дори вече шофира! Вижте къде стана това!

В България стават чудеса! Болен обездвижен мъж на 40 години прохожда и дори вече шофира! Вижте къде стана това!

Манастирът „Свето Рождество на Пресвета Богородица“ до село Кабиле, Ямболска област се слави с чудотворната си сила. Там болни, които искат да се излекуват трябва да се полеят с вода, да кажат своята молитва и да останат да преспят там за една нощ. Има обаче едно важно условие – всички тези хора трябва да бъдат искрени и неопетнени. Един показателен пример е мъж на 40 години, който бил отчаян и можел да се движи само с придружител. Той слабеел прогресивно всеки един изминал ден.

Ала щом родителите го довели в манастира и извършили процедурата поливане с вода плюс нощувка се случило чудото. След близо тримесечен престой в манастира, мъжът се движел сам, качил килограми и дори вече шофирал! Това се случило след като мъжат се изповядал и взел причастие.

Друг невероятен случай е момче от близкото село, което още не можело да говори, въпреки, че било пораснало. Неговата баба го довела, надявайки се на чудото. След като бил полят с чудотворната вода, детето проговорило! Още редица чудеса са ставали с тази лековите вода, като излекуване на нелечими екземи, вътрешни болежки, болно сърце, слабо зрение и много други. Но освен с лековитата течност, чудесата ставали с много вяра и надежда.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Препоръчано
Справката за 2015 година показва, че 571 села толкова са обезлюдели, че в тях или…
error: Съдържанието е защитено!