Районната прокуратура във Враца е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу непълнолетните А.И., Т.Т. и П.П. за извършено от тях престъпление по чл. 151, ал. 2, т. 3, вр. ал. 1, вр. чл. 63, ал. 1, т. 3 от НК, съобщиха от пресслужбата на държавното обвинение. Тримата обвиняеми били ученици в 10-и клас в гр. Криводол, като поддържали приятелски отношения помежду си.
Около обяд на 20.03.2018 г. единият от тях – А.И., имал уговорка с Н.Б., ученичка в 7-ми клас, да се срещнат в двора на необитаемо училище в с. Галатин с цел интимна близост, съобщава „Блиц“. По време на сексуален контакт между двамата във външната тоалетна дошли Т.Т. и П.П.55-годишна жена от Симитлийско преживя най-големия кошмар в живота си: Синът й я преби в опит за изнасилване55-годишна жена от симитлийското село Черниче преживя най-големия кошмар в живота си. Синът й Диян н…Nov 21 2018skafeto.com

След изразено от Н.Б. съгласие „да прави секс“ и с другите две момчета, те реализирали намеренията си. В същия ден момичето споделило преживяното с приятелката си. По-късно Н.Б. разказала за случилото си и на братовчедката си, обаче обременена от чувството за страх, прикрила истината пред нея, като обяснила, че била насилствено принудена да се съвкуплява с трите момчета. Това мотивирало нейната близка да се обърне за съдействие към органите на полицията.
Впоследствие, в хода на предприетата оперативно-издирвателна и процесуална дейност, Н.Б. признала, че е излъгала за наличието на насилие.

Тя уточнила, че сама е поискала сексуалните контакти с обвиняемите, които били осъществени без каквато и да е физическа или психическа принуда спрямо нея.
Предстои делото срещу тримата обвиняеми ученици да продължи в съда. Макар и непълнолетни, но като са разбирали свойството и значението на извършеното и са могли да ръководят постъпките си, се съвкупили с лице, ненавършило 14-годишна възраст. Предвид малолетната възраст на пострадалата съвкуплението с нея е престъпление, независимо от нейното съгласие за сексуалния контакт.Люси Дяковска с откровена изповед: Слави Трифонов ми спаси живота след изнасилване пред дискотекаПевицата Люси Дяковска направи откровена изповед за важните моменти в живота си и периода, в който с…Aug 15 2017skafeto.com

loading...