Човек на име Михаил Михайлов се изгаври гнусно с българското знаме и пусна клип в Интернет, сигнализираха читатели на “Труд”.
Мъжът се е снимал как стои пред Съдебната палата в София с флага в ръце. След това пали знамето, хвърля го на земята и уринира върху него. Цялото деяние, което по българките закони е престъпление, е качено в сайта за видеосподеляне Youtube.
Михайлов обяснява в текст по кадрите, че това е протестът му срещу съда и прокуратурата.
“Надявам се чужди войски, без значение дали руски или османски, да дойдат и да изринат тази паплач!”, пише Михайлов.
Умишлено не публикуваме скандалния видео клип заради откровено антибългарското му съдържание. Екипът на skafeto.com изразява надежда, че компетентните органи ще се самосезират и ще вземат отношение по случая.
Гавра: Мъж запали българското знаме в София, уринира върху него и пусна клип в Интернет (СНИМКИ)
Гавра: Мъж запали българското знаме в София, уринира върху него и пусна клип в Интернет (СНИМКИ)Александър Кипров след гаврата с него: На път съм да се откажа от българско гражданство (СНИМКА)Един от най-успешните ни композитори – Александър Кипров, е на път да се откаже от българското си гр…Oct 17 2017skafeto.com

Отвратителната гавра с националния ни символ отприщи истинска лавина от негодувание в социалните мрежи. Ето и част от коментарите:
Петър Петров: „Подобни БИОЛОГИЧНИ ОТРЕПКИ са не за затвор, а за зоологическата градина, в клетка с горилите.“ Petio Petkov: „Възможно най-безумния начин, да се протестира срещу съд и прокуратура. Човекът или е мазохист или е избягал от 4-ти километър и се нуждае от спешно лечение. Иначе, при 5-6% доверие в съд и прокуратура (в-к „Сега“ – 2.8.2016, Петър Петров, цитирал е изследване на ЕК) всякакъв протест е оправдан, освен този чрез поругаване на национални символи и призоваване към чужда агресия. Ако перифразираме Ботев, като няма свестни, лудите вземат инициативата по свой си, престъпен начин.“ Петьо Гергов: „И ей тея с ленина и сталина, се раждат, живеят между нас и гласуват вместо нас…“Мая Манолова разкри нова гавра с народа: Жертви сме в лапите на могъщ бизнес, имат ни за хора втора ръкаМая Манолова сигнализира за нова гавра на монополистите към обикновените потребители в България, как…Oct 16 2017skafeto.com

loading...