Гала

Въпреки огромната семейна трагедия след убийството на племенника й, която връхлетя водещата на „На кафе“ Гала, зрителите почти не усетиха емоциите, които бушуват в душата й. Сега прословутата с професионализма си телевизионерка е подложена на ново изпитание.Напрежение в ефира: Ани Салич и Гала в тежка войнаТежка война е избухнала между двете гранд дами на Нова телевизия – Ани Салич и Гала, доверяват хора …Mar 21 2019skafeto.com

Полицаят, който застреля племенника на Гала Георги Пенев в предградието на американския град Бъфало през декември миналата година, се е върнал на работа. Тв водещата и близките на убития Георги били шокирани от решението на щатските власти, но нямали какво да направят, защото вътрешното разследване приключило в полза на униформения.

Докато течеше проверката по случая, офицер Нейтън Скривен, стрелял по племенника на тв звездата, бе в платен отпуск. Шефът на полицията в града, където се случи инцидентът, потвърдил, че от административна гледна точка този случай бил вече в миналото за тяхното полицейско управлениe. Той обаче разкрил и още една подробност – че брутален видеоклип всъщност доказал невинността на офицера.

Въпросното видео било заснето с камера, която полицаят носел по задължение, закачена за тялото му. На него се виждало, че застреляният Георги не се подчинил на няколко команди да пусне оръжието, което насочил срещу служителя на реда.

Въпреки молбите да хвърли ножа, 23-годишният младеж замахнал с острието към Скривен и го подгонил извън къщата, в която се разиграла бруталната сцена. В крайна сметка полицаят стрелял няколко пъти, за да спре заплахата срещу себе си. Клипът с убийството бил показан и на близките на Георги, които тежко преживели видяната кървава сцена.

Покрай разследването изплували и други шокиращи за племенника на Гала факти, като подозренията, че дрога е била причината за необяснимото поведение на българина. Наркотици са били открити и в къщата, където се е разиграла драмата, но у нас този детайл не бе разгласен, тъй като се смяташе, че убийството се е случило на територията на нощен бар.

Припомняме, че самата Гала по спешност замина на Америка, за да присъства на погребението на сина на брат си. Под претекст, че е болна от грип, водещата отсъства от студиото на „На кафе“ в продължение на седмица. След трагичната случка телевизионерката успя да види съсипаните си роднини покрай Великден, когато погребалият детето си неин батко си дойде в България, за да прекарат заедно пролетните празници.Екипът на Гала се гаври с нея в ефир (Снимки)Водещата Гала на едноименното сутрешно предаване по Нова телевизия „На кафе“, редовно е повод за най…Mar 26 2019skafeto.com

loading...