Гала

Гала разкри за едно от най-големите унижения през живота си. Водещата добави, че е искала да посегне на живота си, но баща й е предотвратил огромната трагедия.

Причината за случилото се е нелепа: „Унизително ме изправиха пред целия клас и ми казаха: Ти имаш въшки, отивай си вкъщи! и ме изгониха. Само аз имах“, призна водещата на „На кафе“.Напрежение в ефира: Ани Салич и Гала в тежка войнаТежка война е избухнала между двете гранд дами на Нова телевизия – Ани Салич и Гала, доверяват хора …Mar 21 2019skafeto.com

„Аз реших, че това е краят на света и тръгнах да се самоубивам. Баща ми ме срещна по пътя, разколеба ме и после махаше въшка по въшка от пшеничено русата ми коса, която беше до кръста“, разкри водещата.

Междувременно в „На кафе“ излъчиха специален репортаж с топ дизайнерката Мегз. Припомняме, че през последните 5 месеца откакто стана инцидентът с половинката й – транспортния бос Румен Рончев, Каканашева отказва интервюта на всички телевизии и се включи единствено в ексклузивно интервю на връх католическия Великден по БТВ с редица претенции и уговорки.

Причината да приеме краткия репортаж в “На кафе” била именно Кристина Патрашкова. Патрашкова, която от години не крие симпатиите си към хъса и устрема на амбициозното миньонче уверила Мегз, че в интервюто няма да има нищо жълто и че ще си говорят само по женски теми и риалитито й.

Също й обещала да орежат вдичко, което не се понрави на вкуса на модната принцеса. Патрашкова не пропусна в ефир да похвали колко компетентна е Мегз по всички теми и колко интересни гледни точки изказва.

Злите езици коментират, че екипът на Гала отдавна ухажва Мегз за постоянен коментатор в студиото. За тази идея най-много натискали Патрашкова и Гала, защото и двете имат много голям телевизионен и медиен нюх и знаят колко много съдържание и ексклузивност би донесла най-популярната риалити звезда у нас на предаването.

Типично в неин стил обаче, Мегз имала изисквания и претенции до небето и темата все още била едва в първоначални преговори.Гала е в ступор: Върнаха убиеца на племенника й на работа в полициятаВъпреки огромната семейна трагедия след убийството на племенника й, която връхлетя водещата на „На к…May 30 2019skafeto.com

loading...