На шокираща гледка стават свидетели столичани, минавайки по улица в квартал „Витоша“. Това става ясно от сигнал в рубриката „Моята новина“ по Нова телевизия.
На фотоса се вижда стълб, който буквално е посредата на улица „Иван Пейчев“.
„Не съм минавал там с колата, иначе щеше да се чуе. Странно… Не сме го чували този уникален иновационен метод за поставяне на стълб”, коментира с ирония водещият Виктор Николаев.
Както skafeto.com вече съобщи, наскоро странна тераса „грейна“ на фасадата на жилищна сграда в Сливен. Тя е изградена в блок № 41 ж.к.“Дружба“.
"Гениална" инженерна мисъл в богаташки квартал на София ще ви остави без думи (СНИМКА)
Гений на инженерната мисъл събра очите на столичани с творението си (СНИМКИ)Жител на столицата реши по уникален начин проблема с малкото пространство в апартамента си. Неизвест…Nov 6 2018skafeto.com

Терасата си има врата, покрив, под и дори остъкление. Според жители на блока тя съществува вече години, пише sliveninfo.bg.
Под странната тераса, дело на неизвестен архитектурен „гений“, дори има пейки, на които баби спокойно си говорят.
Съседи обаче коментираха, че архитектурно-строителните дейности на анонимния творец са много опасни не само за него, но и за всички съкооператори.
"Гениална" инженерна мисъл в богаташки квартал на София ще ви остави без думи (СНИМКА)
Никой не можа да повярва, когато сръчен млад инженер превърна гълъбарник във функционален мансарден апартамент (ВИДЕО)Представете си жилище с размери 24 кв м; това е помещение 6 м. дълго и 4 м. – широко. В такова помещ…Dec 2 2016skafeto.com


loading...