Жител на столицата реши по уникален начин проблема с малкото пространство в апартамента си. Неизвестният „инженер” се е сдобил с някой друг квадратен метър към общата площ, сдобивайки се с втора малка импровизирана тераска.
Снимки на творението му се появиха във Фейсбук страницата „Видяно в София”. „Нашенската „инженерна“ мисъл за удължаване на апартамента няма граници. А дали е съгласувана със съответните институции само авторът на строителното произведение е наясно”, пише авторът на снимките, без да уточнява в кой квартал са направени кадрите.
Гений на инженерната мисъл събра очите на столичани с творението си (СНИМКИ)Пълен потрес: „Гений“ на архитектурата сътвори нещо невиждано в Сливен (СНИМКИ)Странна тераса краси фасадата на жилищна сграда в Сливен. Тя е изградена в блок № 41 ж.к.“Дружба“.
Т…
Oct 29 2018skafeto.com

Неочаквано, под поста заваляха куп одобрителни коментари. „Не само, че е красиво, ами е и уникално. Без това произведение тази жалка панелка никога нямаше да я видим…”, „Като си е направил така терасата човека да не би да ти е влезнал в личното пространство?”, гласят само малка част от коментарите в защита на неизвестния строител.
От тях се уверяваме, че в София живеят и други идейни граждани. „И в Надежда има интересни разширения на апартаменти“, уверява млада столичанка и за да не бъде голословна, подкрепя думите си със снимка.
Гений на инженерната мисъл събра очите на столичани с творението си (СНИМКИ)Евгений Бакърджиев призна: Сринах мавзолея на Георги Димитров от сърце (СНИМКА)Бившият вицепремиер и министър на регионалното развитие и благоустройството в правителството на ОДС …Apr 12 2017skafeto.com

loading...