„Тази госпожа спусната с бяло обикаля страната с черната кобила и сее отрова в обществото“, това заяви Спас Гърневски от ГЕРБ по време на извънредния брифинг на управляващата партия във връзка с изявлението, което по-рано днес лидерката на БСП Корнелия Нинова даде.Скандал избухна между Лили Иванова и Корнелия НиноваНачалото на годината не започна добре за легендарната прима Лили Иванова, на която се наложи да се р…Jan 13 2019skafeto.com

„Докато гледахме днешната пресконференция си мислехме, че ако тя беше депутат от ГЕРБ досега да е подала оставка 10 пъти. Но етичният кодекс в БСП е на по-ниско ниво, затова ние може да задаваме само въпроси“, каза пък Тома Биков.
„Чакаме много бързо отговор на следния въпроси, дано отговорът е „Да“ или „Не“. Предлага ли е Нинова 30 милиона на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място на БСП“, попита той. Той допълни, че имат сериозни източници на информация в тази насока.
ГЕРБ хвърли бомба: Дала ли е Нинова 30 милиона лева на Миков (видео)

„Ако тя замълчи ще приемем , че отговорът е „Да“. Както се казва „мълчаливо съгласие“, каза още Биков. „Това е силно надценена цена за тази лидерска позиция на една партия, която постоянно губи избори. Лично аз не бих дал толкова пари, за да стана лидер на БСП, но има и хора, които не са толкова прагматични. Въпросите, на които искаме да получим отговор са: откъде са дошли тези пари, как биха били върнати и какви ангажименти са били поети.

Корнелия Нинова иска да се разследва намесата във вътрешните ни работиЛидерът на БСП Корнелия Нинова окачестви намесата на Република Турция във вътрешните работи на стран…Mar 29 2019skafeto.com


loading...