Гларус

Пернатият нахалник се изгаври жестоко с уникален Mercedes за 150 000 лева. Смешната случка с несебърския гларус се разиграва миналата седмица, като снимките от куриозната случка са изпратени от приятели на собственика на лимузината.

Немският звяр модел S500 coupe бил покрит с курешките на пернатото, докато стоял на паркинг в Стария град на Несебър. Оказа се, че екскрементите, човката и ноктите на гларуса нанасят жестоки щети по гланца на немския автомобил, произведен през есента на 2017-а година.

Щетите по мерцедеса не влияят на техническите му характеристики, но са вбесили собственика-педант, тъй като гларусът буквално съсипал тавана на лимузината. Нейната производствена цена е 73 000 евро.

Kултовите свалячи на соцаТакъв бил соцът, онакъв бил соцът. Едни разправят легенди с носталгични сълзи в очите, други пък маж…Mar 17 2017skafeto.com

Гларус надра Mercedes за 150 бона в Несебър

За да се възстанови предишният бляскав вид на надрания и наакан „Мерцедес“, собственикът му ще трябва да брои около 2 000 лева за пастиране.

11 култови екстри от миналото, които безвъзвратно изчезнаха от ЧерномориетоНяма как някои от нас да не помнят онези времена, когато почивката на море беше право и дори задълже…Aug 3 2019skafeto.com

loading...