Каква щедрост от страна на господин премиера. От първи януари ще вдигнат заплатите с цели 10%. Браво! Но нали идват избори. Трябва да се хвърли прах в очите на бедните българи. Наистина ни мислят за глупаци. Това написа читателката на вестник „Ретро“ Василка Рангелова.
„Първо ще се качат драстично цените на всичко: хляб, хранителни продукти, ток, вода, данъци и така нататък, а след това ще има измислено увеличение. И какво се получава – вдигат се цените десеторно, а увеличението е минимално. Това, което дават, ще си го вземат в пъти повече. Тежко и горко на обикновения българин. Сега сме на прага на бедността, а след това ще сме много под прага на бедност.Важно за всички от третата възраст: Сменят формулата за пенсиите, за да няма твърде големиНационалният осигурителен институт е предложил нова промяна във формулата за изчисляване на пенсиите…Sep 27 2018skafeto.com

А какво се получава с пенсионерите. Ще има евентуално увеличение на пенсиите от първи юли. Но дотогава как ще се справим с тези цени? Но и това е хитър ход на управляващите. До юли който оцелее. Но това ще са евентуално 50% от нас, пенсионерите. Няма да издържим на непосилните за нас цени. И ето ти икономия. Вместо да дадат увеличение на всички пенсионери, ще го вземат евентуално половината.
Браво на управляващите. За всичко са помислили. Нали трябва да се освободи територия за бежанците, които ще приемаме. От Велика България се превърнахме в тотално унищожена и съсипана страна.
Но нали мислите за циганите. Те си живеят спокойно. Получават си пари от социалните, не работят повечето от тях, а защо да работят, като държавата се е погрижила за това. Но на управниците им трябват избиратели, а българите да му мислят. Аз нямам нищо против циганите. Има много от тях, които работят и с труд си изкарват парите. На тях казвам браво. Но помислете и за нас – българите.“Важно за всички пенсионери: Експерт разкри грозната истина как и защо ощетяват българите с пенсиитеРазказаха ми един интересен случай. Българин бяга в Италия още преди 1989 г. Докато се устрои, спи п…Aug 20 2018skafeto.com

loading...