Писна ми от тенджери и тигани по телевизиите, от разголени миски и разкрепостени полуграмотни мадами. „Газ! Ще готвим ли като зверове”, крещи от телевизора шеф еди-кой си. „Щем, щем”, отговарят от кухнята. Това пише до редакцията на „Ретро“ читателката на вестника Донка Ботева от Търговище.
Една и съща свита персонажи години наред шества по телевизиите, участва в просташките риалити формати, готви, сръбва, дегустира, анализира, ръси тъпизми, даже политиканства без каквито и да било комплекси за липсващ мозъчен капацитет. Тая кохорта запълва ефира с жалки илюминации на интелектуална немощ.
„ВИП Брадър” – писна ни от татуирани и разпищолени мачовци, сякаш сме в някой африкански резерват – Кения, Танзания. Писна ни от нагли плеймейтки, от особи с присадени кичури, от вулгарна реч.Важно за всички пенсионери: Всеки шести с доходи за старост от екзотична страна извън ЕС, таванът засега оставаВсеки шести българин с пенсия от чужбина я получава от страна извън Европейския съюз. Към края на ав…Oct 9 2018skafeto.com

Това е панаир на простащината, на печалбарство, на тотална излагация, и то в ефирно време, когато българинът сяда на трапезата да вечеря с невръстната си челяд. Писна ни от месалини и калигуловци!
На сутринта идва ред на Гала (”На кафе”). И там хранилката стана по-богата, компанията – по-голяма и хлевоуста. Кое будно общество би си позволило блудния формат „София ден и нощ”? Татуираната, от кол и въже компания внушава на зрителя какво представлява българската столица.
Иде зима, дерзай, народе!
Или вкупом към Нови хан – там във „ВИП Брадър” ще ни хранят, поят и забавляват, а пък в бялата сграда народните избраници ще дочакат пролетта в зимен мечешки сън. „ВИП Брадър” е цяла България!Гърците прииждат масово в България: Пенсионери емигрират у нас, за да оцеляват!Много гръцки пенсионери емигрират в чужбина, главно в България, за да оцелеят след спада на доходите…Oct 3 2018skafeto.com

loading...