Новини

Гледайте в момента! Слави Трифонов казва истината за цензурата и ще влиза ли в политиката (ВИДЕО)

Гледайте в момента! Слави Трифонов казва истината за цензурата и ще влиза ли в политиката (ВИДЕО)

Слави Трифонов заедно с екипа си дава пресконференция, на която телевизионният водещ обясни, че за първи път му се случва да му бъде наложена цензура. Трифонов разказа подробно какво е било вчерашното му предаване от „Шоуто на Слави“ , което бТВ е спряло, предаде novini.bg. По думите му, диктор е изчел писмото, което той е написал вчера по повод референдума и след това е звучал химнът на България, който е бил изпълнен от българи на концерт в Англия. „Аз не нарушавам нито договора си с бТВ, нито нищо“, обясни той и добави „Това е цензура“. „Такава ми е налагана от други телевизии. бТВ ми написа само едно писмо. Причината е нелепа. Искаме да бъдем откровени с нашите зрители“, каза Трифонов. „Не мога да кажа дали някой стои зад цензурата“, поясни телевизионният водещ.

Той обясни какъв договор има с бТВ и по смисъла му след пресконференцията ще произведе заедно с колегите си телевизионно предаване и ще види дали то ще бъде излъчено. „Аз съм гражданин на тази страна и ще си търся правата като такъв“, категоричен бе Трифонов.

Гледайте на живо тук

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Известният журналист Кеворк Кеворкян публикува във Фейсбук най-новата си статия, в която коментира политическата ситуация…
error: Съдържанието е защитено!