Районният съд в Монтана глобява жена, сключила в чужбина втори брак без да разделя с първия си мъж.
23-годишната Силвия Ж. заминала в края на 2016 г. в Република Сръбска – част от Босна и Херцеговина, и подписала граждански брак в гр. Сйеница с Елдин И., съобщава вестник „Труд“.
Година по-късно – без развод с избраника си, монтанчанката пак се омъжила в Сйеница – този път за Хайпан П. И за двата си брака тя не уведомила властите в Монтана и те научили чрез Външно министерство.
През май 2018 г. тя пак се застягала за Република Сръбска за трети брак, но в документите й от общината вече фигурирала като “омъжена” и сватбата пропаднала.Лягат си вечерта съпруг и съпруга. Полузаспал, мъжът простенва: Светлоооо… И в тоя момент усеща як плесникЛягат си вечерта съпруг и съпруга. Полузаспал, мъжът простенва:
– Светлоооо…
И в тоя момент усеща …
Sep 19 2018skafeto.com

Районната прокуратура образувала досъдебно производство срещу Силвия за многобрачие. “Това е престъпление срещу брака и семейството и се наказва с до 3 г. затвор”, поясниха юристи. Силвия се призна за виновна и съдът й наложи 1000 лв. глоба в полза на държавата. Решението подлежи на обжалване.
“Вероятно Силвия не е планирала да си прави мъжки харем. От десетина години браковете на българки с чужденци от страни, които не са членки на ЕС, са бизнес – младоженците получават европейски паспорти, а булките солидни суми на ръка”, поясниха криминалисти.Довечера в „Кьосем“, 1/37: Хандан се самоубива, Хюмашах поема харема, предупреждават Кьосем за нов опасен противникДовечера от 20:00 часа по бТВ ще бъде излъчен поредният 37-и епизод от първия сезон на хитовия турск…Aug 16 2017skafeto.com

loading...