Голяма радост споходи водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Аделина Радева. Тя вече не е самотна в ефир, тъй като до нея отново застана Виктор Николаев. Изтупан в черен костюм той партнира от ранни зори на Радева. Явно водещият се е възстановил и вече отново работи.
Припомняме, че дни наред в сутрешните часове на медията на екран се появяваше само Аделина. Зрителите на Нова телевизия само гадаеха къде е силната й половинка.
Както БЛИЦ писа истинската причина за временното сваляне на Виктор Николаев от ефира е здравословен проблем.
Голяма радост споходи в ранни зори водещата от Нова телевизия Аделина Радева (СНИМКИ)Помните ли залязлата тв водеща Наталия Симеонова? Блондинката се уреди с нова работа, лапа тлъсти пачкиЗалязлата тв водеща Наталия Симеонова тихомълком е намерила начин да си осигури завиден стандарт на …Jun 3 2018skafeto.com

Горещата новина сложи край на спекулациите около неявяването на журналиста в сутрешния блок, в който самотна се кипри Аделина Радева. Николаев имал бъбречен проблем, който през последните дни се е изострил и не му позволява да прави интервюта. Прогнозите бяха, че Николаев ще се възстанови за около седмица и после отново ще прави компания на Радева. Така и стана.
Аделина Радева дебютира за Нова телевизия през февруари тази година, като зае мястото на дотогавашната екранна половинка на Виктор Николаев – Ани Цолова.
Източник blitz.bgГолямата уста на Рачков му изигра лоша шега: Гала разкри колко солено си е платил водещият за шегите в „Капките“Днес в предаването „На кафе“ Ненчо Балабанов гостува на Гала. Двамата застанаха в кухнята на предава…May 28 2018skafeto.com

loading...