Деси Радева

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Синът на Деси Радева от първия й брак с депутата от БСП Георги Свиленски избягва светлините на прожекторите у нас. Не така обаче стоят нещата в Америка, където Страхил е студент от 2016 г.

Оказва се, че единственият наследник на първата дама е същинска звезда в Щатите, а славата си натрупал благодарение на спортните си успехи в областта на волейбола. Наскоро Страхил бил избран от компетентно жури за спортист на годината. Призът се присъжда от ръководството на неговия университет „Маунт Мърси“, който се намира в щата Айова. „Ретро“ се сдоби с уникални снимки от церемонията по връчването на отличието, за което синът на Генерал Деси сменил спортния екип с риза и панталон.

Почетният стъклен плакет му бил връчен от важни за вуза персони, но аплодисменти той получил само от състудентите си, не и от майка си и баща си. Нито Десислава, нито баща му Георги присъствали лично на мероприятието, макар че откакто е заминал да следва в Америка, срещите със сина им са все по-редки и предимно във ваканциите му по празниците. Най-вероятно обаче двамата щели да отлетят за Щатите, за да присъстват на дипломирането му, което се очаква да се случи догодина, тъй като Страхил в момента е в трети курс.Експерт по протокола унищожи Деси Радева: Гафът с червилото е недопустимСъпругата на президента Десислава Радева е допуснала грешка при целувката със словенския президент Б…Mar 14 2019skafeto.com

Освен че е един от волейболните асове на университетския отбор „Мустангс“, доведеният син на президента Румен Радев имал добър успех и по останалите предмети. Именно заради хубавите оценки той бил сред студентите, които получавали пълна стипендия за обучението си, благодарение на което освободил от разходи майка си и баща си, които му подсигурявали само джобни пари.

Справка с регламента на вуза относно получаването на стипендии показва, че тяхната стойност варира между 14 и 15 хиляди долара годишно. Дали Страхил ще продължи да се развива в сферата на спорта, или ще подхване по пътя на родителите си, е рано да се каже. Припомняме, че преди да замине да учи зад Океана, Свиленски-младши бе сред най-добрите волейболисти на „Левски“ (Сф).

Преди време пък самата Десислава Радева, която се обръщала към момчето си с гальовното Съни, призна, че той й споделил, че двамата с бившия й мъж са вдигнали много летвата и сега не знаел накъде да поеме с майка първа дама и баща депутат.Деси Радева спасява Георги Христов: Първата ни дама с инициатива, вади го от депресиятаДесислава Радева се е заела да извади Георги Христов от налегналата го депресия и да го върне отново…Dec 14 2018skafeto.com


loading...