Новини

Горещата репортерка на „Господари на ефира“ Ева Веселинова ще ви просълзи с думите си (СНИМКА)

Горещата репортерка на „Господари на ефира“ Ева Веселинова ще ви просълзи с думите си (СНИМКА)

Русото изкушение на предаването „Господари на ефира“ Ева Веселинова трогна цялата мрежа с публикация. Тя написа проникновена мисъл за живота и това как трябва да мислим за дните си. Към поста репортерката добави и снимка, на която буквално грее. Ето какво точно написа любимката от малкия екран в социалната мрежа: „Постоянно гоним бъдещето и се страхуваме от миналото, а всъщност единственият момент, в който живеем, е сега! Миналото и бъдещето нямат никакво значение!!! Защото едното е само спомен, а другото може никога да не дойде. И двете са илюзия, която се опитва да ни откъсне от реалността. Бъдещето ни изкушава постоянно да го преследваме и да кроим планове, а миналото все с нещо напомня за себе си и ни подвежда да взимаме решения на база спомени и преживявания, които наричаме опит. А всъщност и двете са измамни, паралелни реалности. Единствената истината е тук и сега – миналото и бъдещето са загуба на безценно време! – Ева Веселинова“.
Горещата репортерка на "Господари на ефира" Ева Веселинова ще ви просълзи с думите си (СНИМКА)Шефът на „Господарите“ Халваджиян хвърли първата бомба за 2018-а: Спипахме държавни служители, скандалът е по-голям от полицейскияХитовото предаване „Господари на ефира“ продължи да печели зрителска аудитория дори и в празничните …Jan 2 2018skafeto.com

Последният случай, по който Веселинова работи в „Господари на ефира“ пък засягаше крупните имотни измами. Тя показа как състезател по джудо, участващ в схемата с фалшиво завещание, бягаше от камерата. Ева тръгна по следите на участник в схемата номер 2 – Цветелин Спасов. Той е купувачът на откраднатия имот от първата покупко-продажба. Това става възможно, след като мнимият наследник Атанас Граматиков узаконява фалшиво саморъчно завещание и се сдобива с апетитен имот от над 500 кв. метра. Освен всичко останало Спасов успява да изтегли голям заем, като ипотекира новия си имот. Междувременно той сменя личната си карта и съответно постоянния адрес.
Ева Веселинова посети посочения от Спасов адрес за местоживеене от първата лична карта. Там в момента живеят други хора. Изненадата беше голяма, когато разбрахме, че Спасов е продал апартамента по времето, когато се осъществява първата покупко-продажба на откраднатия имот от нашето разследване.
Източник blitz.bgПомните ли Жана и Яна от „Господарите“? Не е за вярване какво се случва на всяка адреналинка, когато слезе от екранИзчезне ли някоя адреналинка от екран, почти сигурно е, че много скоро ще стане майка. Поне това пок…Oct 4 2017skafeto.com

loading…


Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Хороскоп Овен Днешният ден ще бъде натоварен, но не особено благоприятен за вас. В работата…
error: Съдържанието е защитено!