господари на ефира 2019

Любимото предаване на стотици хиляди българи „Господари на ефира“ ще продължи паузата си в ефира и през този месец на 2019 година. Хумористичното предаване не фигурира в плануваната програма на Нова телевизия, а екипът му ще продължи да е в отпуск и през февруари.

Преговорите между „Господарите“ и Нова телевизия продължават, коментират от медията. „Още водим разговори. Екипът ще е в отпуск и през февруари. Който може, изчаква, който може, намира нещо друго да прави“, казва продуцентът на предаването Джуди Халваджиян за вестник „24 часа“. Нито една от двете страни не се наема да каже кога и как ще завършат разговорите. Затова и писанията на жълти медии, че предаването се връща през март, са чиста измислица, казаха от екипа на шоуто.

„Господари на ефира“ отсъства и от програмния справочник за най-интересните тв предавания за февруари, който се прави всеки месец от рекламна агенция „Пиеро 97“. Справочникът е ориентир за цената на рекламата във всички тв предавания, пише крос.бг. Така 30 сек в „Като две капки вода“ (продуцент Магърдич Халваджиян), което стартира на 25 февруари, струват 11 785 лв. Рекламният клип в Hell’s Kitchen (26.2.) е 9130 лв.

Този месец тръгват и новите предавания по Би Ти Ви. 30 сек в „Мастършеф“ (25.2.) струват 10 363 лв., толкова са и в „Смени жената“ (27.2.). Най-скъпо е в „Гласът на България“ (24.2.), където за 30 сек цената е 13
264 лв.

Рачков прибира четвърт милион за 2 дни: Удари в земята Захари БахаровДимитър Рачков удари в земята по печалбарство и най-големите халтурджии в бранша. Макар че „Господар…Feb 1 2019skafeto.com

loading...