игнатова и рачков

Обратите в живота на Мария Игнатова следват един след друг. След като първоначално стана ясно, че след свалянето от ефир на „Господари на ефира“ тя практически остава без работа, Графа й подаде ръка и двамата записаха песен, на чийто текст блондинката е автор.Маги Халваджиян вдигна завесата за „Господарите“: БНТ с нулев шансВ навечерието на 52-рия си рожден ден Маги Халваджиян отговаря на редица въпроси за кариерата и бизн…Feb 11 2019skafeto.com

Сега пък съдбата й поднася нова изненада – от септември се очаква „Господари на ефира“ да се завърне, само че в интернет вариант, и разбира се, тя да се завърне като негова водеща.

Мария чакала с нетърпение есента, когато шоуто се завръща, а заедно с него и самата тя във фирмата на арменските продуценти.

Докато братя Халваджиян глезят „златната си кокошка“ Димитър Рачков с почивки на Малдивите и в съседна Гърция пък, бившата изгора на комика Мария Игнатова пести всеки лев и е ограничила до максимум харчовете си, пише „Марица“.

Откакто „Господарите“ паднаха от ефир, блондинката е в неплатен отпуск и без всякакви доходи. Освен онова, което припечелва от съвместната си дейност с Графа и неговата музикална компания.

Заради незавидното си финансово положение, Игнатова почти не излиза от къщата на майка си, лишила се е от всякакви екстри като шопинги за нови дрешки и аксесоари. Това лято дори за пръв път от много години щяла да остане без лятна почивка. А докато бе с Рачков, комикът я водеше по спа и екзотики и зиме, и лете.Халваджиян взриви мрежата с послание за ГосподаритеПродуцентът на „Господари на ефира“ Джуди Халваджиян се закани, че предаването му ще продължи под ед…Mar 31 2019skafeto.com

loading...