На огромен гаф станаха свидетели късно снощи зрителите на ВИП брадър. Живото предаване бе прекъснато без никакво обяснение и вместо него с 20 минути по-рано започна „Господари на ефира“.
Според обявената предварително програма, ВИП брадър трябваше да приключи в 23 часа.
В сряда вечер по време на излъчванията на живо трябваше да бъдат изгонени двама от участниците в риалити формата. Междувременно близки на ВИП-овете получиха правото да влезнат в Къщата и да се видят с хората, които обичат.
Грандиозен гаф във ВИП Брадър! Зрителите на пошлото шоу бесни, не е ясно какво става с парите от SMS-ите имБлаго и Русата Златка влизат в „Биг Брадър Ол Старс“! Джизъса ще я прави на нищо пред зрителитеНовина от последния час – най-комичната светска двойка Благой Георгиев и Златка Райкова влизат в „Би…Oct 29 2018skafeto.com

В момента, в който Боян Михайлов – синът на Ваня Костова влезе, за да се види с майка си, предаването изведнъж прекъсна. Не последва никакво обяснение каква е причината за това и дали не се касае за технически проблем.
Междувременно зрителите продължиха да пращат смс-и, без да става ясно дали те изобщо ще бъдат отчетени. Със сигурност обаче мобилните оператори ще приберат парите на потребителите си, а по-нататъшната съдба на паричните вноски на този етап е напълно неясна.Розмари след ВИП Брадър: Дали съм спала с Ричард ще запазя в тайна, гаджето ми не ме е оставило„Гаджето ми не ме е оставило. А темата за секса с Ричард ще я запазя в тайна. Приятелят ми знае най-…Oct 26 2018skafeto.com


loading...