„8 години и 8 месеца – точно толкова време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безброй хубави и паметни за мен моменти, както и такива, за които не бих искал да си спомням, но са ми помогнали впоследствие да натрупам опита и увереността да се справям с проблемите в работата и извън нея“. Това написа Даниел Петканов, станал известен като лудия репортер на Нова тв, в профила си в Инстаграм.
„Много хора искат да се занимават с телевизия и медии и това е чудесно. В България се появиха много формати-купени или взаимствани от Запад. Това даде голямо поле за изява на младите хора, каквото освен извън спорта (може би) е много трудно човек да получи, дори да има качества. Да работиш обаче в телевизия, и да се задържиш там е една голяма привилегия. Аз получих такава, без да смятам, че съм имал някакви специални качества… СЪДБА, КЪСМЕТ или с една дума МИЛЕН ЦВЕТКОВ!Водещият Ники Дойнов чака второ детеТелевизионият водещ на Нова телевизия Ники Дойнов се подготвя да стане баща на второ дете през новат…Jan 12 2019skafeto.com

Искрено съм благодарен на всеки колега, с когото съм могъл да общувам и да получа някакви знания и приятни взаимни емоции. Изпитвам голямо уважение и признателност. Най-много съм задължен и благодарен обаче на Милен! Винаги съм смятал, че нищо не е случайно. Запознанството с него и приятелството впоследствие е едно от най-ценните събития в скромния ми живот. Той ми даде най-безценното нещо – своето време, за да ме направи не толкова по-добър професионалист в работата, колкото по-добър и отговорен човек.
Познанството с много различни хора, в следствие на телевизионните изяви, веселите репортажи, запознанството с Александра в един от тях, „Биг Брадър“, сватбата, сега чакам дете…. всичко това е низ от събития, които никога нямаше да се случат, ако не беше Милен Цветков и Нова телевизия.

Радвам се, че имах възможност да работя и с vbox7 и радио Nova News, защото научих много неща от тези места, както и реализирахме значително количество забавни и бих казал успешни съвместни проекти.
Малко ми е тъжно, защото почти 9 години от живота на човек е страшно много време, а не разбрах как минаха. Нищо през този период, обаче, не бих променил. Нищо.
Животът, разбира се, продължава, а сега съм много щастлив, че имам възможност да дам ново начало за себе си със старите ми и бъдещи приятели и най-вече с моята превъзходна жена, която скоро ще стане и майка.
Успех на всички и ДЕРЗАЙТЕ“.Пълен и неочакван обрат: Водещата Ани Салич влиза в политиката и се облизва за тлъст постАни Салич се е устремила към политическа кариера. Водещата на новините по Нова се гласяла за министъ…Dec 16 2018skafeto.com


loading...