Васил Найденов, който преди години бе изтипосан в укриване на данъци в особено големи размери, е развил фобия от бирници и ревизори. Именно заради тази негова издънка естрадната звезда се е превърнал в редовен „клиент“ на Националната агенция за приходите, служителите на която го скъсват от проверки.
Преди осем години тогавашният шеф на НАП Красимир Стефанов гръмна чудовищна бомба. Кеца и още няколко музикални звезди станаха обект на мащабни данъчни проверки, които установиха, че живеят нашироко, а в същото време не са декларирали нито лев официални доходи. Заради грозящото го наказание да лежи до 8 години, колкото предвижда Наказателният кодекс за системно неплащане на данъци в особено големи размери, изпълнителят на „Телефонна любов“ изчисти борчовете си до стотинка.
От тогава насам обаче нападажиите най-редовно проверяват счетоводството на естрададжия №1, жалва се самият той.Големият Емил Димитров остава без музей: Ето какво провали тази чудесна инициатива на сина на легендарния певецЕмил Димитров-син се отказва от идеята да направи музей, посветен на легендарния си баща.
„С годинит…
Apr 16 2018skafeto.com

От известно време данъчните следели под лупа дали Кеца осчетоводява прилежно всичките си приходи, понеже певецът се скъсва да пее на частни партита и сватби. Всъщност те са основният му поминък, тъй като от години Найденов не произвежда нови парчета, съответно няма какво да представи пред голяма публика и гастролира по пиано барове и ресторанти на семейни тържества. Кеца е желан от младоженците заради своите неостаряващи шлагери, още повече че отмина модата да наемат за брачните си тържества чалга диви.
Звездата обаче си е взел поука от някогашните разправии с бирниците и гледа да не нарушава законите. Засега изглежда, че отношенията между Кеца и държавата са блестящи. „НАП често ме проверяват, но да са живи и здрави“, оплаква се самият певец пред клиентите си, които го наемат да им пее на ухо частно.
Източник retro.bgОрлин Горанов не сяда на масата без тази салата! Екстра е и лятото, и зимата, и с вино, и с ракия, казва големият певецЕдин от най-обичаните естрадни певци на България – Орлин Горанов, си пада и кулинар. Обича да се вър…Aug 31 2017skafeto.com


loading...