деси банова ивайло бивш росен плевнелиев

Бившата синоптичка и настояща жена на Росен Плевнелиев се среща тайно с предишния си мъж Ивайло Граховски, съобщава агенция Ретро. Десислава Банова не е прекъсвала топлите си отношения с бизнесмена Ивайло, въпреки тиражираните версии, че всичко между тях е приключило.

Последния път Деси Банова и Ивайло си уговорили рандеву около празниците, на което обаче не присъствал и г-н Плевнелиев. За сметка на това пък заедно с тях била общата им дъщеричка Йоана. „Отстрани приличаха на щастливо семейство, което никога не се е разделяло. Смееха се, радваха се на детето. Изглеждаха си близки“, споделят свидетели на срещата, провела се преди броени дни в София. Вероятно повод двамата бивши да се съберат са станали именно организационните въпроси около грижите по тяхната дъщеря, която в по-голямата част от времето живее заедно с майка си и новия си татко.

Освен това специалисти посъветвали Деси Банова понякога тримата с Ивайло и наследничката им да излизат навън заедно, за да може детето да не се травмира от ситуацията и да не чувства липса на внимание. Иначе синоптичката разрешавала на Ивайло да вижда щерка си когато поиска, а не по график, защото все още се чувствала гузно, че го изоставила и по-малко от година след това се венчала за Плевнелиев. На него му отнело време да ѝ прости, а роднините му все още не искали да я виждат даже на снимка.

Бившият президент Плевнелиев от своя страна не показвал явно ревността си от срещите и разговорите на Деси и експоловинката ѝ по телефона и приемал Йоана като свое дете. Тя също се държала добре с него, но и непрекъснато питала за биологичния си татко. Ивайло Граховски е успешен финансист, с когото навремето Банова се запознала в сградата на Нова телевизия, където Иво имал офис.

Малко след това той решил да завърти собствен бизнес и основал фирма за производство и търговия с кожени изделия, по-специално дамски чанти. До раздялата му със синоптичката тя бе и рекламно лице на неговата марка, която и към днешна дата продължава да процъфтява.


loading...