Деси Радева щяла да удари едно рамо на свако си Йордан в надпреварата за кметския пост на град Българово, Бургаско, издават нейни роднини. Първата дама обещала да помогне на родственика си с подготовката на кампанията му догодина, когато в цялата страна ще се проведат избори за местна власт, съобщава „Ретро“.
Съпругата на президента имала намерения да повтори успешните си пиар тактики, след като придобила самочувствие, участвайки в кампанията на мъжа си Румен Радев, а след това и в подбора на важните хора около него. Тя щяла да мобилизира електората на БСП в района да гласува за мъжа на леля й, след като на миналите избори, когато той отново се впуснал в надпреварата за сладкия пост с подкрепата на социалистите, бил разгромен от конкурентите си. Въпреки това Йордан не се отказал, защото вече имал опит като кмет.Президентшата Деси Радева превзе летния дворец на властта: Първата дама като кралица в Слънчевото бунгалоКато кралица си почива първата дама Десислава Радева в лятната резиденция на властта – двореца в Евк…Aug 20 2018skafeto.com

Към днешна дата той въртял собствена таксиметрова фирма, която за миналата година е изкарала над 160 000 лева по справка в Търговския регистър. Преди известно време той заемал и кметската позиция в Българово, за която щял да се бори и догодина.
Свакото на Деси Радева твърдял, че познава проблемите на местните и имал план как да се справи с канализацията на населеното място, изграждането на крайно необходими пречиствателни станции, както и привличането на млади хора в района, в който населението било предимно застаряващо. Според запознати семейството на първата дама имало имот в малкото градче, в който и самата тя за известно време пребивавала. Това се случило, когато преди години получила нервен срив, провокиран от натоварването в предишната й работна позиция, и решила да избяга от големия град.

Спасила се от неприятното емоционално състояние с отглеждане на зеленчуци и живот сред природата, които споделяла с майка си и сина си Страхил. Към днешна дата обаче Десислава нямала почти никакво време да посещава родния си край и си контактувала с близките основно по телефона. Майка й живеела при нея в столицата, но леля й Йорданка и свако й Йордан още били в Бургас. С тях Радева се чувала поне веднъж седмично. Още от тийнейджърка Десислава свикнала да споделя с леля си Данче всичко около живота си. С часове й разказвала за училищните несгоди, за първите си любовни трепети и изобщо за всичко, което навремето я вълнувало. Съседите често я мислели не за дъщеря на майка й, а на леля й, защото двете поразително си приличали.Деси Радева има защо да е притеснена: Бившата на президента Гинка показа перфектно тяло, сияе на морето (СНИМКА)Първата съпруга на Румен Радев продължава да пуска провокативни снимки в социалните мрежи. Последнот…Jul 20 2018skafeto.com

loading...