Радева гаф картичка

Съпругата на Румен Радев – Десислава, направи безуспешен опит да оправдае поредния гаф, който сътвори, този път с коледната картичка на президентското семейство. Агенция „Пик“ съобщи, че на картичката не само че присъства и подписът на Радева, но и той е преди този на държавния глава.

Гафът с картичката не беше подминат от потребителите в социалните мрежи, които изсипаха много критики и подигравки по адрес на президента и съпругата му.
Няколко дни по-късно Радева доста нахално опита да оправдае безумната коледна картичка на семейството. Явно след дълго ровене първата дама все пак е открила и друга картичка на държавен глава, на която присъства и подписът на съпругата до него. Става въпрос за коледната картичка от 2012 година на семейство Първанови. На нея подписът на Зорка Първанова също е преди този на Георги Първанов.
Десислава Радева се оправдава за новия гаф с коледната картичкаДеси Радева спасява Георги Христов: Първата ни дама с инициатива, вади го от депресиятаДесислава Радева се е заела да извади Георги Христов от налегналата го депресия и да го върне отново…Dec 14 2018skafeto.com

За разлика от честитката на Радеви, където подписът на Десислава е отляво, при тази на Първанови и двата подписа са вдясно и по този начин президентът и първата дама демонстрират единство.
В профила си във Фейсбук заедно с картичката на семейство Първанови Радева е публикувала и текст, в който… се самоцитира. „Все едно проправям някаква пътека, която никога не е съществувала“, пише Десислава Радева.
Потребители обаче коментираха, че на картичката на Първанови няма държавен герб и съответно тя минава в графата „семейни“. В случая на Радева обаче подписът на първата дама е под герба на България, което променя коренно ситуацията.Направо не е за вярване какво подари Деси Радева на кралица Елизабет II (СНИМКИ и ВИДЕО)По време на аудиенцията на президента Радев при кралица Елизабет II са били разменени подаръци. Те с…Oct 19 2018skafeto.com


loading...