Преди обед без Сашо Кадиев

Водещият заедно с Деси Стоянова предаването „Преди обед“ по БТВ, Сашо Кадиев също ще напусне временно медията. Това става малко след като тяхната колежка Мариана Векилска съобщи, че ще прекъсне работата си за телевизионната компания и ще замине да търси реализация в чужбина. Оказа се, че и синът на Катето Евро тръгва по подобен път, пише вестник Уикенд.

Актьорът заминава на турне в Щатите, а неговата съпруга Таня ще остане сама с 3-годишната им щерка Катерина, тъй като с него лети и майка му – Катето Евро. Заради ангажимента в чужбина през март Сашо Кадиев ще пропусне четвъртия рожден ден на детето на 19 март. Заедно с тях ще пътуват Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова, Албена Михова и Сашо Дойнов.

Артистите ще гостуват отвъд океана с хитовата комедия „Горката Франция“, която се играе вече 9 сезона. Първата им среща ще е с българите в Торонто навръх 8-и март. Ден след това трупата ще отлети за Атланта. На 10 март ще играят комедията в Ню Йорк, а на 13-и ще бъдат в Лас Вегас. Следват представления в Сиатъл, Сан Франциско и Чикаго.

Мариана Векилска се „върна“ в ефира на bTV, снимка показва сериозен гафСедмици след като напусна bTV, снощи Мариана Векилска отново се появи в ефира на частната медия. Изн…Jan 17 2019skafeto.com

loading...