деси цонева брак

Деси Цонева сключи брак с издателя Явор Стефанов на бутикова церемония преди минути, съобщава агенция ПИК. Репортерката в „На кафе“ и дъщеря на големия Димитър Цонев се врече във вечна вярност на съпруга си пред трима свидетели – кумувете и сина си Янчо.

Само преди седмица Деси разкри пред ПИК TV, че с Явор са поканили за кумуве известния кулинар шеф Иван Манчев и половинката му.

В избора на дата за сватбата със съвети се е включила и майката на Деси, която има умения в нумерологията. Мариана Цонева изчислила, че 6 юли е благоприятен ден дъщеря й да пристъпи прага на семейния живот.

Деси Цонева шашна приятелите си с годеж (снимка)Деси Цонева се сгоди за по-възрастния си приятел Явор Стефанов. Двамата обявиха преди броени дни, че…Jun 12 2019skafeto.com

Същинската сватба младоженците отложиха за догодина. Отсега обаче се знае датата. Деси и Явор ще посрещнат многобройните си приятели на 3 юни 2020 г. На този ден ще празнуват и третата годишнина на връзката си.

„Ще оставим голямото парти и църковния брак за догодина. Вече ще съм родила, ще съм спряла да кърмя… Иска ми се сватбата ни да бъде в някоя резиценция в ретро, леко комунистически и тежък стил“, призна младата булка.

Младото семейство очаква първото си дете – видеозонът показа, че ще си имат момиченце.
Деси Цонева се омъжи за Явор Стефанов - вижте първите й СНИМКИ като булка Деси Цонева се омъжи за Явор Стефанов - вижте първите й СНИМКИ като булка Деси Цонева се омъжи за Явор Стефанов - вижте първите й СНИМКИ като булка

На крилете на любовта: Деси Цонева чака второ детеКато потомка на легендите Коста и Митко Цоневи, Деси Цонева и да иска, няма как да избяга от светлин…May 2 2019skafeto.com


loading...