Диетата на Бионсе

Диетата на Бионсе може да се окаже опасна за здравето. За това сигнализират британски специалисти по хранене. Изцяло растителният режим, който певицата промотира, далеч не е подходящ за всеки, особено за подрастващите почитатели на звездата.

44 дни преди голямото завръщане на сцената, Бийонсе тежи 79 килограма, пише Нова тв.

„Трябваше да се върна на сцената след раждането на близнаците си. Чувствах се така, сякаш това тяло не е моето”, разказа Бийонсе.

С помощта на личния си треньор и специалист по хранене, тя следва 22-дневен режим, който изцяло изключва мляко, риба, месо, хляб, въглехидрати, захар и алкохол.

„Ако се храните с повече растителни неща, със сигурност ще имате повече енергия, кожата ви ще стане по-хубава, тонусът ви ще се подобри”, поясни личният треньор на певицата Марко Борджес.

Видеото на Бионсе и нейната битка с килограмите е гледано над 1.7 млн. пъти само за две седмици. Специалисти по хранене обаче оспорват ефекта от хранителния режим.

Диетологът на звездите – д-р Енджи Касабие, разказва, че именно Бийонсе, Шакира и Дженифър Лопес са звездите, на които младите жени най-често се вманиачават, без да вземат предвид собственото си телосложение и здравословно състояние.

А най-запалени често са най-малките фенове. Трябва да напомняме на децата, че когато звездите се подлагат на тези режими, те са заобиколени от лекари и лични треньори, които постоянно следят състоянието им.

Любо Нейков неузнаваем: Комикът свали ударно 15 кила с диетата на Марта ВачковаЛюбо Нейков е предприел крути мерки в отслабването си и вече бил минус 15 килограма. Този път комикъ…Jan 27 2019skafeto.com


loading...