Мегз

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз катастрофира в родния си град Раковски. Инцидентът е станал около 14,20 часа в понеделник, твърдят очевидци, цитирани от Пик. „Това е нейният Мерцедес ML със старозагорска регистрация. Караше тя, но се скри отзад в колата и започна да говори по телефона“, посочва нашият източник.
Дизайнерката Мегз потроши джипа си, опитва да измами КАТ (снимки)

Очевидците твърдят, че тя е отнела предимство и с това предизвикала катастрофата.
Близки на дизайнерката потвърдиха пред медията ни, че наистина тя е станала участник в катастрофа с джип, но не била зад волана.
Освен че участва в реалити формати, откъдето стана известна на широката аудитория, Каканашева се прочу и покрай съдебна сага.Пълна промяна: Дизайнерката Мегз зарязва шиенето на парцалкиЕдна от най-известните модни дизайнерки – Миглена Каканашева, позната на широката общественост под п…Mar 19 2019skafeto.com

Дизайнерката бе обвинена в застрахователна измама. През октомври 2018 г. Каканашева обявила, че джипът й, който е взет на лизинг, е откраднат. След изчезването на колата, Мегз спряла да плаща вноските.
Криминалисти обаче открили части от джипа в имот на близки на приятеля на Мегз – Румен Рончев. Станало ясно, че дизайнерката е излъгала за кражбата.
„Измамен съм от нея. Това е нейна схема, направена преди 3-4 месеца“, каза Рончев. Той бе сочен за съучастник на Мегз и остана за постоянно в ареста.Ето какво направи гаджето на Мегз от затвораСлед като известната българска модна дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз въвлече в криминалните си …Feb 14 2019skafeto.com

loading...