димитър ганев

„В битката за София за мен няма съмнения, че на балотаж ще бъдат кандидатите на ГЕРБ и БСП – Йорданка Фандъкова и Мая Манолова“ заяви Димитър Ганев от „Тренд“, цитиран от news.bg по повод предстоящите местни избори, който ще се проведат на 27 октомври.

Анализаторът обоснова очакванията си с това, че двете дами са подкрепени от двете най-големи партии в София, както и с това, че те са може би най-рейтинговите фигури в силата на левицата и в силата на ГЕРБ. „Това ще бъдат основните играчи по време на местните избори“, категорично заяви Ганев.

Той не се нае да дава оценка коя от двете кандидатури на Манолова или на Фандъкова е по-силна. „Вижте как и двете кандидатури са обърнали своите погледи да спечелят гласовете на градската десница“, посочи Ганев.

Всичко е в… прическата! Тайните на Фандъкова, Манолова, Нинова и жестоката истина за Менда (ВИДЕО)Всичко е в… прическата! Или поне така излиза – косата се превърна в основен фактор в българската п…Sep 4 2019skafeto.com

Според социолога обаче тези гласове – на привържениците на „Демократична България“, които вероятно ще бъдат и с голям дял, изхождайки от резултатите от изборите за Европейски парламент, проведени през май месец – ще имат основно значение чак на балотажа за местните избори ще имат основно значение.

В момента социологическата агенция „Тренд“ прави проучване на терен за това какви качества трябва да притежава новият градоначалник на София. Резултатите от проучването ще бъдат публикувани след десетина дни.

Мая Манолова: Ще отвоювам София! Със страх и лъжа не се управляваОмбудсманът Мая Манолова депозира оставката си като омбудсман в деловодството на Народното събрание.…Sep 3 2019skafeto.com

loading...