Евровизия 2019

Днес в Тел Авив, Израел ще се проведе финалът на „Евровизия 2019“, като фаворит за спечелването на конкурса е сочен от букмейкърите представителят на Холандия Дънкан Лорънс с песента „Arcade“, съобщават ТАСС и Франс прес, цитирани от вестник Марица.

От 41 участници в песенната надпревара до финала достигнаха 26 изпълнители. Това са представителите на „голямата петорка“ на страните основателки на „Евровизия“ /Великобритания, Германия, Испания, Италия и Франция“, на страната победител от миналата година /Израел/, както и певците, достигнали до финала.

Концертът ще бъде открит от представителката на Малта. След това на сцената ще се представят музикантите от Албания, Чехия, Германия, Русия, Дания, Сан Марино, Северна Македония, Швеция, Словения, Кипър, Холандия, и Гърция. Във втората част на спектакъла ще гастролират представителите на Израел, Норвегия, Великобритания, Исландия, Естония, Беларус, Азербайджан, Франция, Италия, Сърбия, Швейцария Австралия и Испания.

В концерта на „Евровизия“ за пръв път ще вземе участие като гостуваща звезда американската певица Мадона. В Тел Авив тя ще представи новата си песен „Future“ с рапъра Куаво и хита си от 1989 г. „Like A Prayer“. Изпълнението на певицата на конкурса на стойност 1,3 милиона долара е финансирано от израело-канадския милиардер Силван Адамс.

Изумително откритие: израелски археолози доказват, че Исус наистина е можел да превръща водата във вино!Учените считат, че са открили ново доказателство да свръхестествените способности на младия Исус. В …Aug 22 2017skafeto.com


loading...