F-35А

За първи път в България днес ще има демонстрация на изтребителите от ново поколение F-35А. Тя ще бъде в авиобазата „Граф Игнатиево“ и ще е представена от екипажи и самолети на Военновъздушните сили на САЩ.

На събитието ще присъстват президентът Румен Радев, министърът на отбраната Стефан Янев и началникът на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев. Поканени са още депутати от 44-ото Народно събрание, заместник-посланикът на САЩ в България Мартин Стронг, а се очаква изявления да направят начаникът на 3-то командване на Военновъздушните сили на САЩ с отговорности за Европа и Африка от базата в Рамщайн, Германия, генерал-лейтенант Ричард Кларк и командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков.Никой не го знае! Техникът на ИЗТРЕБИТЕЛЯ НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ каза ИСТИНАТА! ПРЕЗИДЕНТЪТ Е БИЛ НА КОСЪМ ОТ… (ВИДЕО)Новоизбраният президент генерал Румен Радев е бил на косъм от страшна трагедия по време на тренировъ…Nov 24 2016skafeto.com

От американска страна екипажите са от 122-а ескадрила от състава на 159-о авиационно крило на Националната въздушна гвардия на щата Луизиана. Американските летци ще участват съвместно с нашите в българо-американската летателна подготовка „Тракийски орел – 2017“.

В „Граф Игнатиево“ вече и пристигнаха няколко изтребители F-15 C, които също ще вземат участие в полетите. България пък ще бъде представена от самолети МиГ-29 от авиобазата „Граф Игнатиево“, Су-25 от базата за предно разполагане в Безмер, Л-39 от Учебната авиационна група в Долна Митрополия, вертолети AS-32 AL, Ми-24 и Ми-17 от авиобазата „Крумово“, както и формирования от Зенитно-ракетни войски.

България ще преговаря за 8 нови бойни самолети, като за покупката им са отделени 1.5 млрд. лева.НЕВЕРОЯТНО РАЗКРИТИЕ! Българинът Асен Йорданов е учил американците да летят!Датата 19 октомври е свързана със смъртта на Асен Йорданов – с право считан за основател на българск…Oct 28 2016skafeto.com


loading...