Приятел на зверски убитата журналистка Виктория Маринова, който също членува в бизнес клуб „Приста”, сподели, че младата жена не е получавала заплахи заради работата си.
За последно Вики и Тодор Гечев са се видели в сряда, разкри мъжът пред камерите на БНТ. Тогава тя му споделила, че работи по журналистическо разследване, но не се е чувствала притеснена, застрашена и не е получавала заплахи.
Малко преди да бъде убита, журналистката е пила кафе в Парка на младежта с приятели от клуб „Приста”. Била с анцуг, защото после е смятала да тренира за неделния маратон “Сребърна рън”. Малко след 11,30 часа тя оставила колата си до кафенето и започнала да тича по кея. Три часа по-късно трупът й е открит храстите.
По-рано днес главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че не се изключва нито една версия по случая, но не може да се каже, че версията за изпълнението на работата й като журналист е определящата.Адв. Марковски с шокиращи разкрития за убийството на Виктория: Извършителят е примитивен звяр и след 10-ата ракия…„Без да правя моралната оценка на трагедията, това е предизвикателство към полицията. Сега тези хора…Oct 8 2018skafeto.com

Преди минут пък стана ясно, че вече има задържан за убийството на русенката Виктория, съобщава Канал 3, като се позовава на непотвърдена официално информация. Версията е, че това е ром, който живеел в близките къщи край мястото, където бе намерено тялото на жената.
По непотвърдена информация на „Хоризонт“, арестуваният е румънски гражданин, има и молдовски паспорт. От МВР отказват официални данни до момента.
Очаква се в близките часове изявление на прокуратурата и МВР.
МВР за момента обаче не потвърждава информацията.
Към Русе в момента пътува говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, допълва Канал 3.
Дни преди да бъде убита, Виктория направила пред приятел странни признания, вече има арестуван!

Същевременно от телевизия TVN, където работеше Виктория разпространиха призив. Ето какво се казва в него:
„От името на семейството на Виктория и на нейните колеги Ви умоляваме да имате още малко търпение. Вярваме, че полицията е на финалната права да разкрие извършителя. Молим Ви, не прибягвайте до никакви крайни мерки!!! Така няма да помогнем, а напротив. Ще има време за гняв! Просто нека не е днес!
Във връзка с анонсирания в социалните мрежи протест с блокиране на движението в района на Дунав мост тази вечер в 19 часа, заявяваме, че сме категорично против подобни действия! Едва ли и Виктория би желала подобно нещо!
ОДМВР – Русе откри телефон за сигнали от граждани. Хората, които разполагат с информация, касаеща извършеното тежко криминално престъпление, могат да позвънят на телефон: 0889 562407.Първи версии за жестокото убийство на журналистката от Русе, търсят човек, който е бил близък с нея (ВИДЕО)На този етап полицията счита за най-малко вероятна версията, че работата на журналистката Виктория М…Oct 7 2018skafeto.com

loading...