Новини

Добрите новини за Поли Генова нямат край: Чаровната певица е на крилете на щастието!

Добрите новини за Поли Генова нямат край: Чаровната певица е на крилете на щастието!

Певицата Поли Генова е бременна, съобщава вестник „България днес“.
Гласовитата блондинка, която представи страната ни на две Евровизии, сама е съобщила новината на близкото си обкръжение. Така или иначе всички се досетили още преди месец, когато на Поли й се налага да откаже ангажимент, свързан със спорт, заради благата вест.
По думите на близките й бебето се очаква през следващата година, тъй като Поли е в начален стадий. Затова и продължава да пази пълна тайна за щастливото събитие в живота си.
Няма мистерия около таткото. Това е сериозният приятел на изпълнителката – чужденец, който според слуха е родом от Филипините, разкриват от близкото обкръжение на звездата.
Добрите новини за Поли Генова нямат край: Чаровната певица е на крилете на щастието!

Поли Генова отдавна е пуснала плътна завеса над личния си живот. В началото на 2018 година е разконспирирана, като се появяват първите й снимки с екзотичната й половинка. Въпросният филипинец дори й подарява пръстен, заради което миналия април се заговори и за сватба.
Оказва се, че загадъчната двойка се подготвя за друго съдбовно събитие – първото си дете. Това до голяма степен разсейва слуховете, че красавицата е напълняла и се е залежала напоследък. Нищо подобно, злобари! Тя просто си позволява да похапва каквото си иска, защото вече може да си го позволи и има своето сериозно оправдание.

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
"Дует "Ритон" ми дължат 100 000 лв.! Ако ги платят, ще дам по 10 000…
error: Съдържанието е защитено!