бъбречна трансплантация

Добротата в България е жива. Не вярвате? Изчакайте само да разберете какво е сторил Ахмед Моллов от Пещера. Мъжът страда от хронична бъбречна недостатъчност. Преди седем години името му е включено в листата на чакащите за бъбречна трансплантация. В този период здравословното му състояние се влошава неимоверно. Моллов е със стопроцентова трайна нетрудоспособност, а за да преживява ден за ден му е нужна чужда помощ. Тоест – нуждата от трансплантация при него е крещяща.

Преди известно време обаче изследвания доказват, че при Ахмед съществува и друг вариант за донорска ситуация. И г-н Моллов доброволно отстъпва мястото си в листата на чакащите в полза на младо момче. В момента пък текат последните изследвания на Ахмед и съпругата му. Именно другарката в живота му ще бъде донор. Трансплантацията обаче ще се извърши в чужбина – в болница в Истанбул.БЛАГОРОДНО! Вижте как Митко Бербатов с един жест спаси два ЧОВЕШКИ ЖИВОТА (ВИДЕО)С един благороден жест футболната звезда Димитър Бербатов спаси два човешки живота. Това стана ясно …Sep 26 2016skafeto.com

Семейство Моллови трябва да плати за операцията 23 000 евро. До този момент те са събрали 10 хиляди лева, тоест не им достигат 36 000 лева. И двамата разчитат на добротата на хората, за да може трансплантацията да бъде извършена. Самата операция вече не може да се отлага, тъй като Ахмед вече дори не може да излиза от къщата си. Ако искате да помогнете, можете да преведете пари по сметката на: Ахмед Мустафов Моллов в Общинска банка; BIC: SOMFBGSF; IBAN: BG81SOMB91301030455701.

loading...