Новини

Дойче Веле: Един етикет, но различно качество в Западна и Източна Европа! Докога политиците ще търпят двойния стандарт (ВИДЕО)

Дойче Веле: Един етикет, но различно качество в Западна и Източна Европа! Докога политиците ще търпят двойния стандарт (ВИДЕО)

Качеството на стоките от една и съща марка е различно в Западна и Източна Европа. За проблемът, който е на дневен ред от години, алармира със специално видео редакцията на Дойче Веле. Така например земеделското министерство на Румъния е установило, че в натуралните сокове, които се продават от западни производители в страната, се съдържа по-малко количество плодов пулп. Течният шоколад пък се размазва много по-трудно. Обяснението е просто и много тревожни: световните марки използват много по-евтини и некачествени суровини за продуктите, които изнасят в Източна Европа. Големият въпрос е: това може ли да се счита за измама? Не е чудно, че румънските потребители са точно на това мнение – чисто мошеничество.НОВА СЕКИРА! КРАЙ НА ЕВТИНИТЕ СТОКИ! Данък УДРЯ ПО ДЖОБА НАЙ-БЕДНИТЕ, ще облагат жестоко…Край на евтините стоки от Китай! Нов данък, който ще бъде въведен в Европейския съюз ще сложи край н…Dec 2 2016skafeto.com

„Естествено, производителите имат своето обяснение. Те твърдят, че се водят по различните вкусове на населението от Източна Европа. А също и че суровините в Източна Европа по принцип са по-евтини. Всички тези аргументи обаче би трябвало да бъдат неубедителни за европейските политици. Които са на ход! И които трябва да приемат закон, забраняващ тази порочна практика“, се казва в лентата на Дойче Веле. На нас ни остава да се надяваме наистина да бъдат взети мерки. В края на краищата защо имаме наши депутати в Европейския парламент? Не трябва ли това да е една от най-спешните им задачи? А вие споделете това видео, нека получи по-голяма тежест сред обществото.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Препоръчано
За вълната от терористични атентати, която тормози цяла Европа вече от години, основна вина имат…
error: Съдържанието е защитено!