дом хармония

Огромен социален проблем сред нарастващото в световен мащаб възрастно население е пост-травматичната рехабилитация. Рехабилитацията е изключително важен аспект от подпомагането на физическо, психическо и емоционално възстановяване след травми, съдови инциденти и психически нарушения, водещи до когнитивен дефицит.

В домове за възрастни „Хармония“ ние наблягаме много сериозно на този проблем и затова на разположение на всички пациенти имаме висококвалифициран рехабилитатор, който ги обслужва и се грижи за всеки един до пълното му възстановяване. За останалите, които нямат нужда от активна помощ, прилагаме три пъти седмично лечебна гимнастика. Домът е подходящ за хора след ортопедични операции, инсулти, деменция, алцхаймер и др.

Домове за възрастни хора „Хармония“ – грижа или нещо повече
д-р Николай Вършилов

Можете да ни откриете в гр. Пловдив и гр. Самоков. До края на 2019г. д-р Вършилов очаква откриването на обект в гр. Варна. На фирмените сайтове може да откриете необходимата информация за постъпване, условия за настаняване и контакт с персонала.

Поддържаме и фейсбук и инстаграм страници, където качваме ежедневно снимки и клипове от престоя на домуващите. Ние не сме просто хоспис или старчески дом, ние сме мястото, където ще откриете домашна обстановка, персонал от професионалисти и медицинско наблюдение.

За контакти:

www.harmonia2016.com

www.harmonia-samokov.com

e-mail: office@harmonia2016.com

Facebook: https://www.facebook.com/DomHarmony/

Тел: 0897 807 167

loading...