До едно момиче Дивна,
Дълго опитвах да задържа това, което ще напиша за себе си! Но не мога. Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна.
Не искам и няма да те съдя за това, което направи. Но не мога да не търся отговор за това, което не правиш. Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два телефонни разговора на родителите ти, един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващия лекар. В каквото и състояние да се намираш заради стореното, състоянието на твоята „приятелка“, е много по-тежко. Но тя се бори и няма да се предаде. Но колко по-леко щеше да бъде и за двете, ако не беше обърнала гръб и беше до нея в този момент. Каквото и да се е случило, тя е жива, а вие бяхте приятелки. Приятелите са заедно и в добро, и в зло. И точно в нещастието, което ти причини, това приятелство щеше да бъде истинско.Певицата Дивна оцеля в страшна катастрофа: Режат ламарини, за да извадят тежко ранената й приятелкаМладата русенска поп-изпълнителка Дивна е катастрофирала с автомобила си край село Българене, по път…Mar 14 2018skafeto.com

Ти трябваше и трябва да си до нея, да лекуваш душата й, да не я предаваш! Децата на твоята възраст спасяват животни , спасяват умиращи коне, замръзнали щъркели, прегазени кучета! Браво на родителите на тези деца! Ти трябваше да си до твоята приятелка, дори и някой да те обвинява, трябваше да изтърпиш в името на приятелството. Искрено се надявам, когато твоят шок отмине, да се осъзнаеш и да мислиш, и действаш като едно смело момиче, което е пример за много български деца!
Нашата Кристин ще мине през този Ад. Тя ще се бори, ще се бори, заради себе си и всички, които я обичат. Крехкото тяло крие огромна сила!
На теб желая достойнство, за да продължиш да гледаш хората в очите! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел!
Ти трябва да си там, до нея!

С тези силни думи Изабела Господинова подкрепи Кристин Илиева и призова Дивна да бъде смела и да покаже, че не е безразлична. След инцидента Дивна не е била активна по никакъв начин в социалните мрежи.
Моделът Кристин Илиева пострада тежко при катастрофа на 12 март заедно с певицата Дивна Станчева. Изпълнителката катастрофира с автомобила си „Тойота Корола“ край с. Българене, по пътя Русе-София. При изпреварване Дивна губи контрол над автомобила и се блъска в мантинелата.
Майката на моделката – Валерия Колчева, публикува съобщение в социалната мрежа с молба за даряване на кръв. Само в рамките на два дни стотици хора – близки, познати и непознати на Кристин, се отзоваха. Няма информация дали самата Дивна също е дарила кръв. Според нейни близки от родния Русе, певицата е в тежко психическо състояние, не спирала да плаче, не се е хранила с дни и не излизала от къщи.
Източник novini.bgСвети Мина е спасил Янка Рупкина от горящия самолет. Ето какво разкри народната ни певицаЯнка Рупкина е българска народна певица, която е известна не само у нас, но и в света. Тя и до ден-д…Jan 6 2018skafeto.com

loading...